Reportage: Til fest hos 100-års jubilaren

Artiklen omhandler:

BK Skjold kunne i efteråret 2015 fejre sit 100 års jubilæum. Klubben har i mange år haft det højeste antal medlemmer i dansk fodbold. I forbindelse med nyhedsdøgnet på vores studie, tog jeg en tur til Østerbro Stadion for at lave en reportage.

Digital artikel: Er du så sådan en, der beder meget?

Artiklen omhandler:

Hvad laver en bedemand? Med det spørgsmål fulgte jeg 23-årige Mathias på en – for ham – almindelig dag på jobbet. Vi har nok alle en idé om, hvad en bedemand laver, men vi det ikke helt. Det skulle denne artikel gerne gøre dig klogere på. I artiklen har jeg gjort brug af videoer og lyd, som kan bruges til at drive historien fremad.

Debatindlæg: Hvordan omtaler vi psykisk syge?

Debatindlægget omhandler:

I perioden 20-22 september 2017 deltog jeg ved den internationale afstigmatiseringskonference i Øksnehallen, hvor folk fra hele verdenen deltog. Formålet med konferencen er at diskutere, hvordan man undgår at folk med psykiske sygdomme stigmatiseres. Det kom der dette debatindlæg ud af.

Digital artikel: Når ens livsstil afholder en fra at faste under ramadanen

Artiklen handler om:

Hvilke konsekvenser er der som muslim forbundet ved ikke at faste under ramadanen, som er den helligste måned i den islamiske kalender, og hvilke overvejelser gør man sig, når man aktivt fravælger at faste. Det forsøgte jeg at forsvare i denne artikel.